Kan det bli godare? Enkel och billig middag som passar de flesta. Anpassa innehållet efter tycke och smak. Här anger jag de grönsaker som jag använde.

Du behöver:
frysta grönsaker (majs, paprika, ärter, morötter, bönor, blomkål)
olja att steka i
curry
salt
nudlar av valfri sort

Sötsur sås (delvis hämtad ur boken Lätt att laga kinesiskt):
2 dl farinsocker
0,75 dl vitvinsvinäger
1 pressad vitlöksklyfta
4 msk tomatpuré
6 msk ananasjuice (jag tar juice från liten burk ananasringar. Ringarna kan delas och läggas i såsen)

Sätt på vatten till nudlarna och koka enligt paketets anvisning.

Häll olja i wokpanna eller stekpanna
Strö över cirka 1 msk curry. Låt bli varmt.
Häll i de frysta grönsakerna och rör om.
Späd med lite vatten så att grönsakerna inte bränns i början.
Låt steka tills de är mjuka.
Häll av vattnet från nudlarna och blanda dem med grönsakerna.

Sås:
Blanda alla ingredienser i en gryta.
Låt sjuda i cirka 30 sekunder under omrörning.
Häll ev sås över grönsaker och nudlar eller servera vid sidan om.